Rreth nesh

Qingdao Applied Fotonik Teknik Co. Ltd (APT për shkurt) është një ndërmarrje e përbashkët teknologjike e specializuar në zhvillimin, Prodhimi dhe marketing i përbërësve optike pasive dhe pajisjet e transmetimit foto-electric dhe CATV që në fazë me teknologji të përparuar ndërkombëtarë Gjithçka. Me selinë qendrore në Zonën e Tregtisë së lirë Qingdao, APT drejton zyrat e saj në Amerikën e Veriut, Indi, Katar, Australi dhe Pekin, Guangzhou Shenyang, Shanksi, Nenchang, Guiyangof Kinë. Me 50 milion RMB të kapitalit të regjistruar dhe të mbuluar një zonë prej 40,000 metra katrorë, APT është siguruar me dhomë të pastër 6500 metra katrore. Të gjitha pajisjet e prodhimit dhe instrumentet e inspektimit janë nga SHBA, Japonia, Kanadaja dhe Tajvani. Përcaktimi i mënyrës ndërkombëtare të menaxhimit, teknika dhe prodhimit dhe inspektimi, duke mbledhur një grup talentesh që janë përvojë në komunikimet globale optike, teknologjinë fotoelektrikë dhe CATV, APT jep prodhime konkurruese për industrinë që mbështetën nga teknologjia globalizuar. Ne synojmë t'i ofrojmë klientët tanë brenda dhe jashtë, me produkte cilësi të lartë dhe shërbime të përsosura. Le të bashkëpunojmë dhe të jemi partnerët më të besueshëm strategjik, dhe bashkë zhvillojnë për t'u bërë prodhuesi kryesor në industrinë globale të komunikimeve optike.

Shih më shumë

Lajme

Kuti i kapjes: Një pjesë thelbësore në industrinë elektronike

Hyrje: Në botën e gjerë të përbërësve elektronike, kutitë e derrave kabllore luajnë një rol vendimtar, veçanërisht në fushën e optoelectronics. Ky artikull ka për qëllim të sigurojë informacione të gjykimeve të thellë rreth kutive të broçrave, rëndësinë e tyre dhe aplikimet e tyre brenda industrisë elektronike. Zhytni në botën e kutive të pigtail të kabllos dhe eksploroni rëndësinë e tyre për të shpërndarë të besueshme dhe përpjekjet

2023-08-17 Shih më shumë

Si të zgjedhësh kutinë e duhur e derrave për shfaqjen optimale?

Përmbajtja: 1. Një përgjegjësi 2. Faktore për të marrë parasysh kur zgjedhni një kuti kable derri 2.1 Madhësi dhe kapaciteti 2.2 material dhe ndërtimi 2.3 Llojet e Instalimit dhe mirëmbajtjes 2.5 Kutia 3.1 Kuti e Derrave

2023-08-16 Shih më shumë

Kompania Qingdao APT dëshiron të gjithë bashkëshortët një festival të lumtur!

Pune Ndërkombëtare (Dita Ndërkombëtare e femrave)

2023-03-08 Shih më shumë

Shih më shumë